boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Arbrefontaine

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Arbrefontaine? Erachter komen welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder lees je alle bruikbare details wat betreft supermarkten in Arbrefontaine. Probleemloos boodschappen zoals bijv. Surinaamse maaltijd, Gerookt en Rust en reizen en slapen of boodschappen van vertrouwde merken als Tony’s Chocolonely en Didier Delagrange online bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook meer details over opties m.b.t. online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Al honderden mensen kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan tref je de lokale supers. Klik op een shop en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Arbrefontaine-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Arbrefontaine

Welke supermarkt is nu geopend in Arbrefontaine?

Snel boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij filialen van Coop, Plus, Jumbo, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Jan linders. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt anvaing

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Arbrefontaine?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Luik zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Filet Americain of Koffiebonen van geliefde merken als Nibro of White Lion handig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Vaak heb je jouw order verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Vind online supermarkten in de regio Luik. Of lees meer over Online supermarkt anthisnes.

Pick Up Point Arbrefontaine

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Arbrefontaine wat voor jou. Je hebt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Knackebrood t/m Luxe chips en goederen van geliefde merken als Nora of Fluff, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Meerval uit de oven, Gebakken rijst of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Even de magnetron in, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Arbrefontaine

Leave a Comment