boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Appels

Een supermarkt bezoeken in Appels? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier vind jij alle handige data wat betreft supermarkten in Appels. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Vlokken, Brie en camembert en Speklap of items van A-merken als Domaine Zayane en Cafe Intención via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook praktische gegevens over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden consumenten kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Waar kan ik met de feestdagen shoppen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Beneden check je de beste supers uit de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Appels-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Appels

Welke supermarkt is nu open in Appels?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Handig: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij winkels van Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en ook Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor supermarkten als Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt anthisnes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Appels?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle boodschappen als Watten & wattenstaafjes of Insectenbestrijding en ongediertebestrijding van bijvoorbeeld Dagernova en Pimm’s supersnel bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt anseroeul.

Pick Up Point Appels

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Appels een bruikbaar alternatief. Je hebt dan het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Kaasbroodjes tot Mosterdsoep en goederen van topmerken als Campisi en Bon Coco, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Lekkerbekjes met pittige appelsalsa, Gepaneerde kalkoenschnitzel of Broodje Filet Americain. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Appels

Leave a Comment