boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Anthisnes

Zoek je de beste supermarkt in Anthisnes? Nieuwsgierig welke supermarkt momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website vind jij alle belangrijke feiten betreffende supermarkten in Anthisnes. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Hamlap, Kruidenthee en Tussendoor of producten van erkende merken als Saint Louis en Tiko via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook alle nieuwsberichten over de trends rondom online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder vind je de winkels. Selecteer een winkel en zoek naar meer details. [jobs location=Anthisnes-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Anthisnes

Welke supermarkt is nu open in Anthisnes?

Meteen boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Albert Heijn, Coop maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en ontdek op dit moment open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt ans

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Anthisnes?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Luik zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Soep mix of Mosterdzaad van betrouwbare merken als Break en Valvert op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de provincie Luik. Of lees meer over Online supermarkt anlier.

Pick Up Point Anthisnes

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Anthisnes erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Pate t/m Servetten en producten van betrouwbare merken als Ponti en Belem, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: heb je weinig tijd? Bestel dan een koelverse maaltijd als Mini quichepuntjes met garnalen, Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst of Pompoensoep met vermicelli. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Anthisnes

Leave a Comment