boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Antheit

Zoek je de beste supermarkt in Antheit? Benieuwd welke supermarkt vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind je de meeste data over de supermarkten in Antheit. Eenvoudig boodschappen als bijv. Dubbeldrank, Tandenborstel en Wokgroenten of supermarkt-producten van A-merken als Los Cisnes en St Christoffel online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook uitgebreide nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 per bezoek. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Steeds meer Nederlanders kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik met de feestdagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder vind je supers bij jou in de buurt. Kies een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Antheit-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Antheit

Welke supermarkt is nu geopend in Antheit?

Op dit moment boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij winkels van Plus, Jumbo, Spar, Albert Heijn maar ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor filialen van Jan linders. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten in de regio. Tik op een super en raadpleeg of de winkel open is of niet. Dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt annevoie-rouillon

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Antheit?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Luik constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Hollandse maaltijden of Pasta van bijvoorbeeld Thai Dancer of Legner simpelweg aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je alle boodschappen voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in de omgeving van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt anhee.

Pick Up Point Antheit

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Antheit erg relevant voor jou. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Spons tot Haarkleuring en goederen van onder andere Davelaar en Pannier, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Venkelsoep met wilde zalm, Kip, worteltjes, aardappelpuree of Broodje Gekookt Ei. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Antheit

Leave a Comment