boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Anlier

Een supermarkt bezoeken in Anlier? Direct achterhalen supermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina tref je alle relevante feiten m.b.t. supermarkten in Anlier. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Deodorant, Prosecco en Zonbescherming of boodschappen van welbekende merken als Pink Lady en STI online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige informatie over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €25 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Steeds meer boodschappers maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is? Waar kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Anlier-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Anlier

Welke supermarkt is nu open in Anlier?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Jumbo, Albert Heijn, Plus en ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor filialen van Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en check op dit moment open is. Gesloten? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.De voordelen? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt andrimont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Anlier?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Fruitsalades of Citroensap en limoensap van welbekende merken als Mucoangin of Alain Brumont binnen 24 uur aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt andenne.

Pick Up Point Anlier

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Anlier een uitkomst. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alles van Gezicht crème tot Batterijen en artikelen van erkende merken als Saint Louis of Ocean Spray, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: geen tijd om te koken? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gebakken tongfilet met Provençaalse jus, Kip Andorra of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Anlier

Leave a Comment