boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Anhée

Een supermarkt bezoeken in Anhée? Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website tref je alle handige informatie betreffende supermarkten in Anhée. Zonder problemen boodschappen als bijv. Smeerkaas, Tandenborstel en Hongaars of supermarkt-producten van merken als Otrivin en Tropical online kopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook up-to date informatie over de trends rondom online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 tot 3 maal per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Steeds meer huishoudens bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina vind je supers bij jou in de buurt. Kies een geschikt bedrijf en bekijk praktische details. [jobs location=Anhée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Anhée

Welke supermarkt is nu open in Anhée?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Handig: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor filialen van Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten in de regio. Tik op een super en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt anderlues

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Anhée?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Namen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Smaakmakers en Water van geliefde merken als Tilia en Bifi binnen 24 uur aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Zoek online supermarkten in de buurt van Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt ampsin.

Pick Up Point Anhée

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Anhée wat voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Bodycreme t/m Spons en producten van onder andere Tangled Tree en Rustenberg, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een koelverse maaltijd als Gebakken rogvleugel met rodebietensalade, Spaghetti met broccoli of Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Anhée

Leave a Comment