boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Angreau

Zoek je de beste supermarkt in Angreau? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle bruikbare info betreffende supermarkten in Angreau. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Repen, Pap en Vla en Tijdschriften of supermarkt-producten van erkende merken als Tepe en Ambassador via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare data over online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Al duizenden huishoudens maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij wie kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder bekijk je de supers. Kies een winkel en zoek naar praktische details. [jobs location=Angreau-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Angreau

Welke supermarkt is nu geopend in Angreau?

Meteen de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor supers als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en ontdek op dit moment open is. Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt anderlecht

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Angreau?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen vind je steeds meer opties voor bezorgservices. Alle boodschappen als Spareribs en Honden van onder andere Les Bois Valmas of La Palma voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je de boodschappen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in en rondom Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt amougies.

Pick Up Point Angreau

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Angreau een uitkomst. Je geniet dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alles van Surinaams t/m Zonnebrand en producten van betrouwbare merken als Demak’up of WeSqueeze, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een koelverse maaltijd als Vispaella met chorizo, Bami goreng speciaal, kip in satésaus of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Angreau

Leave a Comment