boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Anderlecht

Een supermarkt bezoeken in Anderlecht? Direct achterhalen supermarkt nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina lees je vergelijkingen en details betreffende supermarkten in Anderlecht. Moeiteloos boodschappen zoals Plakken kaas, Kinderkoekjes en Frituurvet of items van onder andere Conqueror en Jacob’s Creek online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date gegevens over de trends rondom online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer consumenten doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Anderlecht-Brussels Hoofdstedelijk gewest]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Anderlecht

Welke supermarkt is nu geopend in Anderlecht?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Plus maar ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor filialen van Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en achterhaal de actuele openingstijden.Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt amel-ambleve

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Anderlecht?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Brussels Hoofdstedelijk gewest kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. Alle boodschappen als Slagroom en Luxe chocolade van geliefde merken als Nuts about nature of Jamie Oliver wanneer jij wil bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Kies zelf voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je jouw order voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Brussels Hoofdstedelijk gewest. Of lees meer over Online supermarkt amberloup.

Pick Up Point Anderlecht

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Anderlecht wat voor jou. Jij profiteert dan van het comfort van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Fond tot Gehaktbal en spullen van topmerken als Grace of Whiskas, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Gebakken mul op doperwtenpuree, Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree of Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Anderlecht

Leave a Comment