boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Andenne

Een supermarkt bezoeken in Andenne? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder tref je alle belangrijke data betreffende supermarkten in Andenne. Meteen boodschappen zoals bijv. Intimiteit, Half om half gehakt en Shoarma en Gyros of items van geliefde merken als Bayer en Fire-up via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare gegevens over boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €22,50 per aankoop. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel consumenten doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supers kan ik op zondagen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina ontdek je de lokale supers. Kies een geschikt bedrijf en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Andenne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Andenne

Welke supermarkt is nu geopend in Andenne?

Direct boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij filialen van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Coop of bijv. Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor supermarkten als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Kies een winkel en lees meer over of de super momenteel open is. Dicht? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Meer weten? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt ambresin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Andenne?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Namen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Gehakt of Runderlap van top-merken als San Marco en Koyle vlug en voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de aankopen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Namen. Of lees meer over Online supermarkt amay.

Pick Up Point Andenne

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Andenne een prima methode. Jij benut dan de handigheid van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Shampoo tot Knackebrood en spullen van geliefde merken als Wicky of Colle del Principe, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Bitterballen van vis, Wisselmenu Aspergesoep met zalm of Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Andenne

Leave a Comment