boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ambresin

Op zoek naar een supermarkt in Ambresin? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com lees jij de meeste gegevens m.b.t. supermarkten in Ambresin. Zonder problemen boodschappen als bijv. Ham, Koken en Antikras viltjes of boodschappen van vertrouwde merken als Matua en Pere Joseph online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook meer details over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel boodschappers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina ontdek je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar praktische details. [jobs location=Ambresin-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ambresin

Welke supermarkt is nu geopend in Ambresin?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Coop, Albert Heijn, Plus en natuurlijk Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en bekijk op dit moment open is. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt alsemberg

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Ambresin?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Luik constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Groentesaus en/of Haarspray van erkende merken als Brylcream en Vrijbuiter probleemloos aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je de aankopen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Vind online supermarkten in de provincie Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt alken.

Pick Up Point Ambresin

Wil jij online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Ambresin een prima methode. Jij benut dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Schoonmaakmiddel t/m Anti-insect en artikelen van merken als Pommery en Curanol, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Advies: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n magnetronmaaltijd als Mini paprika’s met wijting, Spinaziestamppot, braadworst of Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen. 10 minuutjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Ambresin

Leave a Comment