boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Amberloup

Een supermarkt bezoeken in Amberloup? Nieuwsgierig welke super op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder vind je alle belangrijke feiten betreffende supermarkten in Amberloup. Moeiteloos boodschappen zoals bijv. Verse kruiden, Radler en Scheergel of artikelen van onder andere Parissa en Ravelli via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare tips over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer mensen gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen terecht?Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Hieronder check je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Amberloup-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Amberloup

Welke supermarkt is nu geopend in Amberloup?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Spar, Coop, Jumbo en Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven tref je alle supermarkten in de regio. Maak een keuze en ontdek de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Schrik niet. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Meer info? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt alle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Amberloup?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Rundervink en Vissticks van geliefde merken als Cardini’s en/of Plantur wanneer jij wil bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je de boodschappen de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Vind online supermarkten in de streek Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt aiseau-presles.

Pick Up Point Amberloup

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Amberloup ideaal voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Pleisters tot Veters en producten van topmerken als Duo Penotti en Qarc, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een warme maaltijd als Zeeduivelgratin met parmezaan, Sucadelapje met jus Tuinbonen met ui en tijm Aardappelgratin Mediteraans of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Amberloup

Leave a Comment