boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Amay

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Amay? Benieuwd welke supermarkt vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina vind je alle belangrijke informatie m.b.t. supermarkten in Amay. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Fricandeau, Varkenspoulet en Containerzakken of boodschappen van bijvoorbeeld Pluma en De Prael online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide tips over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. We spenderen gemiddeld €25 tot €30 per bezoekje. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Al duizenden consumenten kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan doorzoek je alle supermarkten. Klik op een shop en zoek naar meer details. [jobs location=Amay-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Amay

Welke supermarkt is nu geopend in Amay?

Snel boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij shops van Plus, Spar, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Deen. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt alken

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Amay?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luik kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Fruitsalade en/of Rum van A-merken als Genki en/of Theramed vlug en voordelig thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt aiseau.

Pick Up Point Amay

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Amay een prima methode. Je maakt dan gebruik van het comfort van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Douchegel t/m Ananas en mango en kiwi en artikelen van topmerken als Els of Norit, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Gebakken bot in bierbeslag met appelsalsa, Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng of Broodje Pain D’Ardenne. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Amay

Leave a Comment