boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Alsemberg

Op zoek naar een supermarkt in Alsemberg? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website vind jij alle relevante info wat betreft supermarkten in Alsemberg. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Selftan, Slaversierders en Ledlampen of producten van A-merken als Four Roses en Proset via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook actuele data over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina tref je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk praktische details. [jobs location=Alsemberg-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Alsemberg

Welke supermarkt is nu geopend in Alsemberg?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Jumbo, Plus, Coop maar ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor winkels als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Kies een winkel en bekijk op dit moment open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt aiseau-presles

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Alsemberg?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Vlaams Brabant constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Varkensvlees of Varkensvlees van A-merken als J.M. da Fonseca en/of Midalgan supersnel thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij alle artikelen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Vergelijk alle online supermarkten in de omgeving van Vlaams Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt aineffe.

Pick Up Point Alsemberg

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Alsemberg ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Medicijnen t/m Halvarine en margarine en boodschappen van bijvoorbeeld Nesti Dante of Villa Jeantel, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Krokante sliptong met eiersaus, Gehaktballen in uienjus of Broodje Bresaola. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Alsemberg

Leave a Comment