boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Alleur

Boodschappen doen bij een supermarkt in Alleur? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier vind je alle handige info met betrekking tot supermarkten in Alleur. Eenvoudig boodschappen als Pasta en rijst en internationale keuken, Knoflookpoeder en Braadworst of producten van merken als Fever-Tree en Contenda online bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook alle nieuwsberichten over de trends rondom online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 – 12 keer per maand De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke super de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan tref je de beste supers uit de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar praktische details. [jobs location=Alleur-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Alleur

Welke supermarkt is nu open in Alleur?

Direct boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij filialen van Spar, Coop, Albert Heijn, Jumbo maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor supers als Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt aiseau

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Alleur?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Diepvriesgroente en Krokante muesli van geliefde merken als Hoegaarden en Candyman lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de streek Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt agimont.

Pick Up Point Alleur

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Alleur erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van het grote gemak van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alles van Tagliatelle t/m Theelicht- en kaarshouders en boodschappen van A-merken als Swinkels Food en S. Oliver, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Basisrecept mosselen, Kippenvlees in kerriesaus of Broodje Warme Sate. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Alleur

Leave a Comment