boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Alken

Zoek je de beste supermarkt in Alken? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder lees jij de meeste info rondom supermarkten in Alken. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Dessert rijst, Italiaanse mix en Filterkoffie of supermarkt-producten van welbekende merken als Hot Coldrex en Cilia online bestellen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook actuele data over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder tref je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en bekijk alle informatie. [jobs location=Alken-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Alken

Welke supermarkt is nu geopend in Alken?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Plus, Spar, Coop en ook Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor winkels als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en check of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt aineffe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Alken?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Limburg constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Kokosbrood en/of Spray van geliefde merken als Marques de Moja of Maredsous simpel en snel laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij alle artikelen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Vind online supermarkten in de omgeving van Limburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt affligem.

Pick Up Point Alken

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Alken een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Vrouwenongemakken en ovulatie t/m Kant en klare pasta maaltijd en alles van betrouwbare merken als Lekker uit Limburg en Merkx, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gegratineerde cocuilles, Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Een paar minuten opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Alken

Leave a Comment