boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Aiseau-Presles

Zoek je de beste supermarkt in Aiseau-Presles? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina tref jij alle relevante gegevens over de supermarkten in Aiseau-Presles. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Uiensoep, Douche en Zout zachte drop of artikelen van bijvoorbeeld Mr Muscle en Lune de Miel via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook up-to date details over de trends rondom online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bezoek. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt vanavond nog open is? Waar kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina vind de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Aiseau-Presles-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Aiseau-Presles

Welke supermarkt is nu open in Aiseau-Presles?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Handig: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Coop en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en check of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt afsnee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Aiseau-Presles?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Afwasborstel en Producten van erkende merken als Chubby en Elvive gemakkelijk bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in en rondom Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt adegem.

Pick Up Point Aiseau-Presles

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Aiseau-Presles erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Spinazie en prei en witlof tot Snijworst en artikelen van merken als Cap Sork en Winemaker’s Lot, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n magnetronmaaltijd als Wrap met zalm- of tonijn filet americain, Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen of Broodje Ei / Bieslook Salade. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Aiseau-Presles

Leave a Comment