boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Aische-en-Refail

Een supermarkt bezoeken in Aische-en-Refail? Benieuwd welke super op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com lees jij de meeste informatie wat betreft supermarkten in Aische-en-Refail. Vandaag nog boodschappen zoals bijvoorbeeld Luchtverfrissers, Huishouden en huisdier en Poffertjes of artikelen van vertrouwde merken als Majid en Fish Tales online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook handige informatie over de nieuwste trend: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Opvallend veel mensen gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder bekijk je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Aische-en-Refail-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Aische-en-Refail

Welke supermarkt is nu open in Aische-en-Refail?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij shops van Spar, Jumbo, Plus, Albert Heijn en ook Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor supers als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en check of de super momenteel open is. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt adinkerke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Aische-en-Refail?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Namen vinden we meer en meer bezorgservices. De meeste artikelen als Geurtheelichten en Olijfolie van welbekende merken als Miles Mossop of Biover wanneer het jou uitkomt laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Hint: → Zoek online supermarkten in de regio Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt acosse.

Pick Up Point Aische-en-Refail

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Aische-en-Refail ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Koffie pads t/m Citrus en boodschappen van onder andere Barberani of Huikeshoven, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: houd je niet van koken? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Aardappelsoep met zalm en Hollandse garnalen, Wokgroenten of Broodje Panchetta. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Aische-en-Refail

Leave a Comment