boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Agimont

Op zoek naar een supermarkt in Agimont? Benieuwd welke super nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder tref je alle relevante info betreffende supermarkten in Agimont. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Vis, Groene olijven en Krant en Tijdschrift of supermarkt-producten van onder andere Brandenburg en Maeva op internet kopen en bezorgen? Je leest hier ook handige tips over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per bezoek. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Al duizenden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden doorzoek de verschillende aanbieders. Kies een winkel en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Agimont-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Agimont

Welke supermarkt is nu geopend in Agimont?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij filialen van Plus, Albert Heijn, Spar, Coop of bijv. Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor supers als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt acoz

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Agimont?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Namen constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Kipcorn of Fritessaus van vertrouwde merken als Don Papa en Gouda probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Check alle online supermarkten in de buurt van Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt achene.

Pick Up Point Agimont

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Agimont ideaal voor jou. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Burgers t/m Zonnebrand en goederen van betrouwbare merken als Catisfactions en Elnett, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Schol met gebakken minikrieltjes en salade, Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Zalm in dillesaus. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Agimont

Leave a Comment