boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Afsnee

Op zoek naar een supermarkt in Afsnee? Uitzoeken welke supermarkt nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier tref jij alle bruikbare feiten met betrekking tot supermarkten in Afsnee. Nu boodschappen als bijv. Schrijfartikelen, Kinderkoekjes en Sponzen of items van welbekende merken als Audidrops en Depa op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook meer gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €30 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Al honderden huishoudens gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden doorzoek je de winkels. Klik op een shop en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Afsnee-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Afsnee

Welke supermarkt is nu open in Afsnee?

Snel boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Jumbo, Coop, Spar en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor onder andere Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en raadpleeg de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt acosse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Afsnee?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Poffertjes en Mayonaise van merken als Mutti of Oral-B eenvoudig thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Vaak heb je alle artikelen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de streek Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt achel.

Pick Up Point Afsnee

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Afsnee ideaal voor jou. Je geniet dan van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Containerzakken t/m Cannelloni en goederen van merken als Van Vliet en Lav, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Oosterse mosselen uit de wok, Schnitzel met gebakken aardappels of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Afsnee

Leave a Comment