boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Affligem

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Affligem? Erachter komen welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder lees je alle handige details rondom supermarkten in Affligem. Direct boodschappen zoals bijvoorbeeld Olie, Kaarsen en VlaFlip of boodschappen van bijvoorbeeld Grey Goose en Kellogg’s online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook praktische details over de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal Nederlanders kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden ontdek je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Affligem-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Affligem

Welke supermarkt is nu geopend in Affligem?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij shops van Coop, Spar, Plus, Jumbo maar ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Jan linders. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en lees meer over op dit moment open is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt achet

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Affligem?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Vlaams Brabant zijn er steeds meer bezorgdiensten. De meeste artikelen als Bitterbal en Beenham en fricandeau van bijvoorbeeld Moselland en Eat Me op een door jou gekozen moment laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je jouw order binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Vind online supermarkten in de omgeving van Vlaams Brabant. Lees nu ook alles over Online supermarkt abolens.

Pick Up Point Affligem

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Affligem erg relevant voor jou. Jij benut dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Alles van Buikverzorging tot Eco halogeenlampen en spullen van erkende merken als AH Liefde & Passie of Groot Constantia, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: houd je niet van koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Wijtingtaartje met garnalen, Kippenbout in jus of Pastaschotel: kip met broccoli. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Affligem

Leave a Comment