boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Aartrijke

Boodschappen doen bij een supermarkt in Aartrijke? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of waar een koopzondag is? Hier lees jij de meeste details betreffende supermarkten in Aartrijke. Nu boodschappen zoals bijvoorbeeld Gehaktbal, Variatiesauzen en Maandverband of artikelen van betrouwbare merken als Burberry en Imperial via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook handige gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden huishoudens gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een winkel en check meer details. [jobs location=Aartrijke-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Aartrijke

Welke supermarkt is nu open in Aartrijke?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Plus en ook Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en bekijk of de super momenteel open is. Dicht? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt aaigem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Aartrijke?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij West-Vlaanderen constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Repen en tabletten en/of Vlokken van merken als Inex of The Frozen Butcher op een door jou gekozen moment aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek West-Vlaanderen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt zwevegem.

Pick Up Point Aartrijke

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Aartrijke erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals keukenrol t/m Taart en alles van vertrouwde merken als Cobana en Byte-X, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gebakken tongscharfilet met knoflookpuree, Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst of Broodje Paté. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Aartrijke

Leave a Comment