boodschappen-reserveren-belgie

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste supermarkt aanbiedingen? Online vind je scherpe acties en promoties waar je meteen van kunt profiteren. Populaire online supers als Delhaize, Carrefour en Colruyt bieden regelmatig speciale acties die alleen online geldig zijn. Deze shop je eenvoudig online. Kies voor bezorgen of ophalen, en geniet van de laagste prijzen en het optimale gemak.

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

De reguliere acties en supermarkt aanbiedingen vind je natuurlijk in de wekelijkse folder. Maar op internet zijn er soms aanvullende aanbiedingen die je niet in de folder terugvindt. Soms zijn dit acties die gratis bezorging of gratis afhalen mogelijk maken. Je betaalt dan geen servicekosten of reserveringskosten. Maar soms zijn er online ook speciale acties van merken als Dove of Jupiler. Je kan dan als online klant van de supermarkt profiteren van extra kortingen die je niet in de fysieke supermarkten vindt.

online supermarkt aanbiedingen

Online supermarkt aanbiedingen bekijken

Bekijk jij de wekelijkse acties en aanbiedingen van de supers altijd in de fysieke folder? Wist jij dat dit ook gemakkelijk online kan? Ook online blader je moeiteloos door de virtuele folder van de grootste supermarkten van België. Denk aan Colruyt, Carrefour en Delhaize. Maar ook Makro en Cora zijn online aanwezig. Bij sommige supers (bijvoorbeeld Delhaize en Carrefour) kan je de aanbiedingen meteen online bestellen. Je legt de beste aanbiedingen stuk voor stuk in je winkelmand en laat het bezorgen waar en wanneer jij wil. Je kunt ook de supermarkt aanbiedingen online bekijken en gewoon in jouw lokale supermarkt shoppen.

Korting bij de supermarkt

Korting op de boodschappen kun je dus op veel manieren krijgen. Houdt de folders goed in de gaten. Elke week worden er namelijk nieuwe deals geplaatst. 2 halen 1 betalen is een vaakgeziene actie. Ook zijn er voor de online boodschappen klanten regelmatig speciale kortingscodes beschikbaar. Deze codes kun je invoeren bij de kassa. Je krijgt dan automatische de korting op het totaalbedrag (denk aan gratis bezorging of geen servicekosten). Het vergelijken van prijzen kan ook interessant zijn. De ene week heeft lidl misschien betere aanbiedingen dan aldi en Albert Heijn. De andere week kan de colruyt of delhaize weer de voordeligste zijn. Er zijn diverse sites waar je prijsvergelijkingen kunt doen. Natuurlijk is ook productkwaliteit en service van belang. Mocht er een goede supermarkt aanbieding zijn plaatsen wij deze boven aan de pagina. Kom daarom regelmatig eens terug.