boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Aaigem

Een supermarkt bezoeken in Aaigem? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle bruikbare info over de supermarkten in Aaigem. Vandaag nog boodschappen als bijv. Aardappelballetjes, Repen en tabletten en Haar of boodschappen van merken als Camargue en Veuve Amiot online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle informatie over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bezoek. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Opvallend veel consumenten bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke super nu open is? Bij wie kan ik op zondag boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en check belangrijke gegevens. [jobs location=Aaigem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Aaigem

Welke supermarkt is nu geopend in Aaigem?

Direct boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Spar en natuurlijk Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor onder andere Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt zutendaal

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Aaigem?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgservices. Alle producten als Feta en mozzarella en/of Pistache noten van A-merken als Bio-Oil of Jaguar probleemloos aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Advies: → Zoek online supermarkten in de streek Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt zuienkerke.

Pick Up Point Aaigem

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Aaigem erg relevant voor jou. Jij benut dan de voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alles van Huidirritatie en wratten tot Veters en spullen van betrouwbare merken als Linea Fresh en Acquesi, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Oesters met hoisindressing, Varkensvlees in saus of Broodje Bresaola. Even de magnetron in, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Aaigem

Leave a Comment